Algemeen 2

Algemeen 2

Wij zijn de jongste focusgroep van Fotoclub Moerdijk.

Sinds begin 2017 komen wij als groep onder leiding van coach Ron A.B. bijeeen op elke 2en 4donderdagavond in de maand.

We zijn een groep met wisselende ervaring en kennis en vullen elkaar daarom prima aan.

We bekijken allerlei aspecten van de fotografie, zoals avondfotografie, natuurfotografie, portretfotografie en  het fotograferen van gebouwen.
De naam algemeen is daarom erg toepasselijk.
Gezamenlijk stellen we het programma samen en gaan erop uit. We voeren de gekozen onderwerpen uit en bespreken deze in de groep. Ron helpt ons met zijn advies.
Het bespreken doen we in multifunctioneel centrum “ De Kristal “ in Zevenbergen.

In een enthousiaste sfeer proberen we onszelf als amateurfotograaf te verbeteren en nieuwe ideeën op te doen maar gezellig samen je hobby uitoefenen is ons uitgangspunt.

Coördinator: Helma Buzink

Foto’s Algemeen 2