Algemeen 3

Klik op het Fotoclub Logo om naar Home pagina te gaan.

Algemeen 3

Algemeen 3 richt zich niet op een bepaald onderwerp maar bekijkt alle aspecten van de fotografie.

Onderwerpen zijn alle aspecten die de leden aandragen en of organiseren. Dat varieert van portretfotografie tot avondfotografie, strobistischefotografie (druppelfotografie). Maar ook op vele locaties zoals een schuur met pasgeboren lammetjes of een in aanbouw zijnde booreiland. Voor Algemeen 3 is niets te gek om te fotograferen.

De groep bestaat uit enthousiaste leden en het kennisgebied strekt zich uit van startende fotografen tot gevorderd amateurs. We komen 2 maal in de maand samen, de 2e en 4e donderdagavond van de maand. De doelstelling is om zo veel mogelijk buiten te fotograferen met onderwerpen die we steeds drie maanden van te voren vastleggen. De laatste avond van deze periode is altijd een avond waarop we de foto’s van de afgelopen drie maanden bespreken. De coördinatie van de uitstapjes wisselt over alle leden zodat ieder een keer aan de beurt is.

Met elkaar proberen we het algehele kennisniveau over fotografie op een hoger peil te brengen. Dit doen we door regelmatig terugkerende presentaties die door de leden van de groep zelf verzorgd worden.

De groep komt de 2e en 4e donderdag van de maand samen. Ook bestaat de mogelijkheid dat we de avond verzetten naar een ander tijdstip omdat op locatie beter uitkomt.

Foto’s Algemeen 3

Blijdorp

Fort de Roovere

Zestienhoven

Buitenplaats Brienenoord

Jordi Koalitic