Basiscursus fotografie 2019

Ook zelf mooie foto’s maken?

Volg dan de basiscursus fotografie in het voorjaar 2019.

De cursus is bestemd voor mensen die fotograferen leuk vinden, maar een beetje steun nodig hebben in de techniek van het fotograferen en soms ook nog niet precies weten waar hun voorkeur(en) naar uitgaat.

Op zes avonden behandelen ervaren en enthousiaste leden van de Fotoclub zaken als instelling camera (diafragma, sluitertijd, ISO), compositie, eenvoudige fotobewerking e.d. Na afloop van de cursus ken je de mogelijkheden van je camera beter en fotografeer je niet meer op de automatische stand. Je bent je meer bewust van wat je doet en ziet en maakt betere (vakantie)foto’s.

Wanneer/waar:

De cursus wordt gehouden op woensdagavond: 19.30 – 22.00 uur in Multifunctioneel Centrum De Kristal, Kristallaan 25 C, 4761 ZC Zevenbergen. Het eerste deel van de cursus vindt plaats op 3, 10 en 17 april; het tweede deel op 1, 8 en 29 mei. Voor niet leden bedragen de kosten € 30,00; als je na afloop van de cursus enthousiast geworden bent en lid wordt, dan worden de kosten verrekend met je inschrijving.

Belangstelling?

Voor meer informatie en/of aanmelden: info@fotoclub-moerdijk.nl