Fotowedstrijd HCC

Fotochallenge - natuur

Oproep tot inzenden van foto’s voor de Mooi! Nederland en Vlaanderen scheurkalender 2025

We zijn op zoek naar prachtige foto’s van Nederland en Vlaanderen voor onze scheurkalender van 2025. Dit is een geweldige kans om jouw fotografische talenten te laten zien en bij te dragen aan een uniek project dat dagelijks door vele mensen zal worden bewonderd.

Richtlijnen voor inzending:

1. Thema: Foto’s moeten een duidelijk verband hebben met Nederland of Vlaanderen. Denk aan landschappen, stadsgezichten, culturele evenementen, natuur, enz.
  2. Kwaliteit: Zorg ervoor dat de foto’s van hoge resolutie zijn (minimaal 300 dpi).
  3. Formaat: Foto’s moeten in JPEG-formaat worden ingediend.
  4. Beschrijving: Voeg een korte beschrijving toe bij elke foto, inclusief de locatie en het onderwerp van de foto.
  5. Deadline: De uiterste inzenddatum is 31 juli 2024.

Meer info en hoe in te zenden: fotowedstrijd.hcc.nl