Gouden uurtjes Heemtuin

Ook dit seizoen zal de Heemtuin Rucphen haar poort openen tijdens het gouden uur, speciaal voor mensen die graag in de natuur fotograferen.
In het latere voorjaar en zomer is het licht vaak te hard om tijdens de reguliere openingstijden echt mooie foto’s te maken. Het lukt dan alleen bij bewolkt weer.
Vroeg in de ochtend of in de avond is het licht op zijn mooist en dan kun je het beste je plaatjes schieten.

Daarom wil de Heemtuin Rucphen op een aantal dinsdagen en donderdagen de poort extra open zetten op donderdag ’s morgens vroeg, van 07.00 uur en op dinsdag vroeg in de avond, vanaf 19.00 uur.

De dinsdagavondopenstelling is op 25 april, 9 mei, 16 me, 30 mei, 13 juni 27 juni, 11 juli en 8 augustus van 19:00 tot 21:00 uur.
Ochtendopenstelling is van 07:00 uur tot 09:00 uur op donderdag 18 mei, 25 mei, 8 juni, 22 juni, 6 juli, 3 augustus en 17 augustus.

Meld je tevoren aan door een mail te sturen naar heemtuin@heemtuinrucphen.nl.
Liever niet via Whatsapp aanmelden of een ander emailadres of social media. Dit om zoekraken van aanmeldingen te voorkomen.
Kom je later dan 07:00 uur of 19:00 uur, laat dit dan weten, dan blijft de poort voor je open.
De tuin gaat alleen open als er aanmeldingen zijn.
Fotograferen mag alleen vanaf de paden om de kwetsbare planten te ontzien. Alle soorten zijn vanaf het pad goed te fotograferen.

Toegang bedraagt € 3,00 per persoon, de normale toegangsprijs, en is gratis voor houders van een vriendenkaart.

Bovengenoemde data zijn onder voorbehoud. Check tevoren even de website www.heemtuinrucphen.nl of onze pagina op Facebook.

Graag tot ziens in de Heemtuin Rucphen tijdens de gouden uurtjes.

Met vriendelijke groeten,

Jan Nuijten, Heemtuin Rucphen.