Lopende en verlopen wedstrijden worden hier belicht.

Om misbruik te voorkomen zijn de foto’s niet te downloaden met rechtermuisknop.

Voor de wedstrijd “tegenstellingen, uitgevoerd in zwart-wit” zijn 53 foto’s ingezonden. Winnaar is geworden foto 37 van Edith Kommers met 60 punten. Op de voet gevolgd door foto 16 van Christien Maas met 57 punten. De derde prijs is voor foto 3 van Angelique Worm met 28 punten.
Door onder de foto op “i” (info) te klikken verschijnt rechtsboven in de foto het nummer en het aantal behaalde punten.

Wedstrijd "tegenstellingen in zwart-wit"

Vorige Wedstrijden

Wedstrijd Vlakken en Lijnen

26 leden hebben de foto’s gejureerd. Verrassend was niet alleen de close-finish tussen de nummers 1 en 2, met slechts 2 punten verschil, maar ook het feit dat deze beide foto’s door hetzelfde lid waren ingezonden. Alle hulde dus aan de winnares van deze wedstrijd: Joke van Rooijen. De derde plaats was voor Christine Maas. Tijdens de verenigingsavond van 22 november zullen de bijbehorende prijzen aan hen worden uitgereikt.
Nummer 1: foto Joke van Rooijen Nummer 2: foto Joke van Rooijen
Nummer 3: foto Christine Maas

vlakken en lijnen

Wedstrijd REFLECTIE

De wedstrijd met als thema reflectie leverde het record aantal van 87 foto’s op.
De wedstrijd is gewonnen door Tamara Blom met foto 65, de 2e plaats is voor Toos Romme met foto 19 en de 3e plaats voor Nico Faasen met foto 36.

wedstrijd reflectie

Wedstrijd Familie

De wedstrijd met als thema FAMILIE leverde 44 inzendingen op, van totaal 19 leden.

De winnares is Christine Maas met foto 42, die kreeg 66 punten. De 2e prijs is voor Margreet Bijl met foto 8, die kreeg 56 punten. De 3e prijs is voor Tineke van Persie met foto 31, die kreeg 41 punten en wordt gedeeld met wederom Christine met foto 30.

wedstrijd familie

Wedstrijd BEWEGING

De wedstrijd met als thema Beweging leverde onderstaande 48 inzendingen op van 21 leden.
Alle leden van FCM konden stemmen en de winnaar is geworden: Frans Verhoeven met foto 36.

« 1 van 2 »