Mensen en Dingen

Mensen en Dingen

Mensen en Dingen is een fusiegroep van wat eens was de groep mensen en de groep objecten. En Mensen en Dingen klinkt gewoon leuker dan mensen en objecten.

Elke tweede zaterdag en vierde woensdag van de maand ontmoeten de leden elkaar. Meestal is dat voor een praktische sessie op locatie. Daarbij is onze focus: mensen (straat- en studiofotografie), architectuur, grote en kleine objecten en alles wat verder interessant is om vast te leggen.

Er zijn ook altijd een aantal langlopende projecten waar we mee bezig zijn. Een fotoketting, een bepaald onderwerp zoals reflectie of contrast of iets anders.

Periodiek worden de foto’s besproken en via e-mail is er veel onderling contact

Indien u meer informatie wilt of een keertje wilt komen kijken bij de focusgroep Mensen en Dingen, neemt u dan contact op met onze coördinator: Wim Aalbers

Schiedam

Paleiskwartier ’s Hertogenbosch