Mensen en Dingen

Mensen en Dingen

Ons doel is op een leerzame, uitdagende en vooral leuke manier onze hobby met elkaar te delen, een ieder op zijn eigen niveau en met zijn eigen ambities.

Op de 2e zaterdag en 4e woensdag van de maand komen we bij elkaar in de Kristal of maken we een uitstapje.

Naast mensen fotograferen we ook “dingen”, zo zijn we o.a. naar Doel in Belgie (urban), Heusden (stadsgezicht/natuur), Rotterdam (markthal en bruggen) en de Shell geweest. Ook fotograferen we op festivals, evenementen en bij verenigingen of in opdracht, bv bij het Gergiev festival en voor Hollandia.

Ook komen opnametechnieken herhaaldelijk ter sprake, zoals HDR, lange sluitertijden, panoramafotografie, die we dan in de praktijk toepassen. Dit alles binnen een gezellige groep mensen waarin de fotovibe aanwezig is!

Indien u meer informatie wilt of een keertje wilt komen kijken bij de focusgroep Mensen en Dingen, neemt u dan contact op met onze coördinator: Wim Aalbers

M&D Rotterdam
M&D Basiliek Oudenbosch