Natuur 2

Klik op het Fotoclub Logo om naar Home pagina te gaan.

Natuur 2

Als u graag buiten in de natuur bent en als u het leuk vindt om de flora en fauna van zowel dichtbij (macro) als veraf te fotograferen, dan bent u bij Natuur-2 aan het juiste adres. Natuur-2 bestaat uit een kleine groep (ongeveer 10 leden) enthousiaste amateurfotografen, waaronder ervaren en minder ervaren fotografen. Wij proberen in een gezellige sfeer gezamenlijk meer plezier aan onze hobby te beleven, door vooral in de zomerperiode regelmatig foto-uitstapjes te maken en deze foto`s later te bekijken, bespreken en beoordelen om tot betere resultaten te komen.

De afgelopen jaren hebben we uitstapjes gemaakt naar bijvoorbeeld de Dintelse Gorzen, Vlindertuin de Berkenhof, Tiengemeeten, de Drunense Duinen, Kalmhoutse Heide, maar ook de oude vuilstort van Zevenbergen, de Hoevense Beemden, de kinderboerderij en de bijentuin van de heer Rijnart en nog vele andere.

Iedere tweede en vierde donderdag organiseren we (`s middags of `s avonds) een uitstapje of komen `s avonds bijeen in de Kristal.

Bij de presentatie van de foto`s kunnen we gebruik maken van een laptop, een beamer en een projectiescherm of een grootbeeld-tv. Eventueel wordt met behulp van fotobewerkingsprogramma`s de kwaliteit van de foto`s verbeterd. Ook hebben we de mogelijkheid om gasten van andere focusgroepen uit te nodigen om bepaalde technische of artistieke aspecten uiteen te zetten.

Coördinator van Natuur-2: Rink Koenen

Foto’s Natuur 2

Arboretum Oudenbosch

Brielle

Jaren 50 dorp

Woudrichem