Natuur 3

Natuur 3

De focusgroep Natuur 3 houdt zich bezig met alle aspecten die met natuur te maken hebben. De onderwerpen waarin wij zijn geïnteresseerd omvatten: dier- en wildlifefotografie, macrofotografie, avond-/nachtfotografie, reisfotografie, vogelfotografie, weerfotografie, landschappen e.d..

De groep bestaat uit 12 actieve leden en komt in principe 1 per maand, op de 3e vrijdag  van de maand, bij elkaar in ’t Trefpunt. Tijdens deze bijeenkomsten worden eerder gemaakte foto’s besproken, gezamenlijke uitstapjes / onderwerpen gepland en wordt kennis en ervaring uitgewisseld.

Eén keer per maand, altijd op een zaterdag, maakt de groep een foto-uitstapje, waarbij het doel en onderwerp in onderling overleg wordt bepaald.
In 2020 en 2021 zijn we door Corona minder op pad geweest.  Voor 2022 hebben we een leuk programma opgesteld met uitstapjes naar o.a. de Oisterwijkse vennen en Palendorp Petten.

Coördinator van deze groep is sinds 1 jan. 2022 Kitty van Rooij

Foto’s Natuur 3