Natuur 3

Natuur 3

De focusgroep Natuur 3 houdt zich bezig met alle aspecten die met natuur te maken hebben. De onderwerpen waarin wij zijn geïnteresseerd omvatten: dier- en wildlifefotografie, macrofotografie, avond-/nachtfotografie, reisfotografie, vogelfotografie, weerfotografie, landschappen e.d..

De groep bestaat uit 12 enthousiaste leden en komt in principe 1 per maand, op de 3e vrijdag van de maand, bij elkaar in ’t Trefpunt. Tijdens deze bijeenkomsten worden eerder gemaakte foto’s besproken, gezamenlijke uitstapjes / onderwerpen gepland en wordt kennis en ervaring uitgewisseld.

Eén keer per maand, altijd op een zaterdag, maakt de groep een foto-uitstapje, waarbij het doel en onderwerp in onderling overleg wordt bepaald.
In 2019 hebben we o.a. bezocht: Burgers Zoo, Arboretum Kalmthout, Maasduinen, Ravenhorst, Veere en avondfotografie in Antwerpen en Maassluis. In 2020 zijn we van start gegaan in Tropicalzoo Berkenhof in Kwadendamme en zijn we naar de Galderse heide geweest.

Coördinator van deze groep is Tineke van Persie

Foto’s Natuur 3