Natuur 3

Natuur 3

De focusgroep Natuur 3 houdt zich bezig met alle aspecten die met natuur te maken hebben. De onderwerpen waarin wij zijn geïnteresseerd omvatten: dier- en wildlifefotografie, macrofotografie, avond-/nachtfotografie, reisfotografie, vogelfotografie, weerfotografie, landschappen e.d..

De groep bestaat uit 12 actieve leden en komt in principe 1 per maand, op de 3e vrijdag van de maand, bij elkaar in ’t Trefpunt. Tijdens deze bijeenkomsten worden eerder gemaakte foto’s besproken, gezamenlijke uitstapjes / onderwerpen gepland en wordt kennis en ervaring uitgewisseld.

Eén keer per maand, altijd op een zaterdag, maakt de groep een foto-uitstapje, waarbij het doel en onderwerp in onderling overleg wordt bepaald.
In 2020 zijn we door Corona weinig op pad geweest.  Ook dit jaar waren er weinig mogelijkheden maar sinds enige tijd zijn we met kleine groepjes , met de nodige voorzorgsmaatregelen,  weer op pad gegaan naar o.a. Fort Sabina, de Bergse Heide, Breda en de Rotterdamse havens.

Coördinator van deze groep is Corne van der List

Foto’s Natuur 3