Natuur 3

Natuur 3

De focusgroep Natuur 3 houdt zich bezig met alle aspecten die met natuur te maken hebben. De onderwerpen waarin wij zijn geïnteresseerd omvatten: dier- en wildlifefotografie, macrofotografie, avond-/nachtfotografie, reisfotografie, vogelfotografie, weerfotografie, landschappen e.d..

De groep bestaat uit 12 enthousiaste leden en komt in principe 1 per maand, op de 3e vrijdag van de maand, bij elkaar in De Kristal. Tijdens deze bijeenkomsten worden eerder gemaakte foto’s besproken, gezamenlijke uitstapjes / onderwerpen gepland en wordt kennis en ervaring uitgewisseld.

Eén keer per maand, altijd op een zaterdag, maakt de groep een foto-uitstapje, waarbij het doel en onderwerp in onderling overleg wordt bepaald. Eerdere bestemmingen waren onder meer: Kinderdijk, Biesbosch, Antwerpse Zoo, de Maasvlakte, de Keukenhof,  Tiengemeten, de Oisterwijkse Vennen, Speulderbos, maar ook avondfotografie in Dordrecht en Marken.

Voor 2019 staan o.a. op het programma: Kinderdijk, Burgers Zoo en avondfotografie in Delft.

Coördinator van deze groep is Tineke van Persie, aanmelden voor deze groep kan via e-mail: tvanpersie@hpvanpersie.nl of 06-4691 7016.

Foto’s Natuur 3

natuur 3 macro Breda/heemtuin Rucphen