Plenaire avond 16 april

Algemeen 1 heeft voor de plenaire avond van 16 april Moniek van Gils vastgelegd. Monieks passie is bruidsfotografie en reportagefotografie. Zij houdt van fotograferen met natuurlijk daglicht en hierdoor zijn haar reportages licht en fris. Moniek legt de interactie tussen mensen vast op een ongedwongen manier met als resultaat authentieke beelden en pure emoties.

Moniek beschikt over een indrukwekkende palmares: ze is genomineerd voor de Bruidsfoto Award 2019, winnaar van de ZIWA Award regionaal 2018 en van een Master Award 2017. Verder was ze genomineerd voor de Bruidsfoto Award 2016 cat. Bruidskinderen en is ze benoemd tot de top 10 Beste Trouwfotografen Noord-Brabant.

Haar foto’s zijn op verschillende trouwblogs gepubliceerd; zoals Burnett’s Boards, The Perfect Wedding, Hochzeitswahn, Wedspiration, Whim Magazine en The Weddingblog
Voor de fotoclub zal ze voor de pauze met name ingaan op wat bruidsfotografie inhoudt, wat er allemaal bij komt kijken en welke apparatuur ze gebruikt. Na de pauze zal ze het verhaal achter de foto’s vertellen en het hoe en waarom zij de foto’s heeft gemaakt zoals ze zijn.En ons duidelijk maken dat bruidsfotografie zeker leuk is om te fotografen maar zeker niet vanzelf gaat. Dat het hard werken is op z’n dag.  En dat klanten veel verantwoordelijkheid van jou als fotograaf vragen. En dat jij als fotograaf daar altijd aan dient te voldoen.