SPONSORS

Voor reparatie van alle merken en typen digitale fotocamera’s, objectieven, flitsers en toebehoren en het reinigen (sensorcleaning) van camera’s en objectieven. Speciaal voor de leden van Fotoclub Moerdijk wordt 10% korting gegeven op reiniging van camera’s (hierbij is het reinigen van 1 objectief gratis).

Haven 3
4698 RN  Oud-Vossemeer (gemeente Tholen)

Telefoon: 06-19933110

www.jvdcameraservice.nl

• Voor al uw computer/telefoon benodigdheden
  • Eigen technische dienst
  • Spoed service/onderdelen uit eigen voorraad
  • Virus en spywareverwijdering

Kortingen voor 2019:10 % korting op alle huismerk inktpatronen en 10 % korting op usb opslag / flashdisk en op alle SD en micro SD geheugenkaarten en fotopapier

Zuidhaven 129
4761 CV Zevenbergen
tel. 0168-769006  www.microbyte.nl

VISIE

“Op het moment dat je een camera hebt, ben je fotograaf. Belangrijk daarbij is hoe de fotograaf is als mens. Deze is de toegevoegde waarde, degene die inhoud geeft aan een foto. Professionaliteit, kwaliteit, creativiteit, ervaring en een groot netwerk zijn daarbij vanzelfsprekendheden, nu en in de toekomst.”

MISSIE

Voor mij staat de mens centraal; invulling geven aan de visie van de klant vanuit een dialoog. Het is mijn doel om met mijn fotografie te prikkelen, deel te nemen aan een maatschappelijke discussie, te inspireren en te enthousiasmeren. Verbeeldingskracht is daarbij het vertrekpunt. Dan is voor mij fotografie geslaagd.

Naast portret-, reclame- en bedrijfsfotografie maakt Marcel Otterspeer ook reportages van kleine en grote concerten, theatervoorstellingen en andere evenementen. Soms met live projectie van de gemaakte beelden; een concept wat door Marcel is bedacht.

Voor het afdrukken van alle formaten foto’s kunt u bij Marcel Otterspeer terecht. Leden van FCM ontvangen een korting van 20% op het afdrukken van foto’s.

Lage Wipstraat 17
4761 EA Zevenbergen